• Čokolády, cukrárske potreby a pomôcky

    • 1 ks
      za 50.70 €
     Newsletter
    • Podeľte sa o pozitívnu skúsenosť z našej spolupráce a odporučte nás Vašim známym a priateľom:
     Dopravu zabezpečuje
    123kurier
    100% prírodná surovina získaná z červených morských rias.

    Agar je prírodný želírujúci prostriedok s jemnou chuťou. Vyrába sa z červenej morskej riasy a obsahuje veľa výživných minerálov. Vhodný na prípravu želatíny,želé a aspiku.

    Používa  sa na ochucovanie, ako stabilizátor a zahušťovací prostriedok a v mnohých výrobkoch ázijskej kuchyne od cukrárskych a pekárskych výrobkov až po mrazené dezerty, rôzne želé, pudingy apod. Je známý aj jako japonská želatina, kanten alebo E406. Agar je súčásťéu cukrárskych želé . Umožňuje vytváreť tzv. vysoké vrstvy želé, dobre drží tvar pri krájaní. Výrobky obsahujúce agar sú preto vhodné pre domácu prípravu extra vysokej vrstvy želé na torty a zákusky.

    Má výborné želírovacie schopnosti aj pri izbovej teplote. Rozpustite AGAR-AGAR 700 v vriacej vode, v studenej vode je nerozpustný.

    (vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)