• Čokolády, cukrárske potreby a pomôcky

    • 5 ks
      za 68.58 €
     Newsletter
    • Podeľte sa o pozitívnu skúsenosť z našej spolupráce a odporučte nás Vašim známym a priateľom:
     Dopravu zabezpečuje
    DPD
    prípravok na výrobu lineckých koláčikov, sušienok a iného suchého pečiva

    Zmes na prípravu bezlepkového lineckého cesta, na báze ryžovej a kukuričnej múky.

    Ku zmesi pridať už len maslo a vajce.

    Dávkovanie: na 1000g TOP FROLLA GLUTEN FREE + 300g masla + 150g vajec. Postup ako pri klasickom lineckom ceste. Piecť pri 190°C cca 10minút.

    Recept:  Linecké kolieska

    1.TOP FROLLA GLUTEN FREE 1kg, maslo 300g, vajcie 300g, džem 250g.

    TOP FROLLU GF, maslo a vajcia miešať  hákom cca 5min na nizkej rýchlosti. Potom zabaliť do fólie a nechať 20min odpočívať v chladničke. Cesto rozvalkať na podložke alebo na škrobe, vykrajovať požadované tvary a piecť na 180°C cca 15min bez ventilátora. Zliepať džemom. 

    (vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)