• Čokolády, cukrárske potreby a pomôcky

    • 5 ks
      za 68.58 €
     Newsletter
    • Podeľte sa o pozitívnu skúsenosť z našej spolupráce a odporučte nás Vašim známym a priateľom:
     Dopravu zabezpečuje
    DPD
    bezlepková zmes na piškótové pláty a korpusy

    Kompletná zmes ns výrobu bezlepkových piškótových plátov a korpusov.

    K zmesi pridáte len vajcia a vodu.

    Dávkovanie: 1000g IRCA GENOISE GLUTEN FREE + 800g vajec + 200g voda

    Recept: Piškótové cesto

    Zmiešajte IRCA GENOISE GLUTEN FREE s vajíčkami a vodou, obidve pri izbovej teplote (20-22 ° C). Miešajte všetky ingrediencie spoločne v planetárnom mixéri po dobu 12-15 minút pri strednej až vysokej rýchlosti. Zmes sa umiestni do obdĺžnikových foriem s rozmermi 20 x 9 cm, ktoré boli vopred namazané pomocou SPRAY KING. Pečieme pri 180 - 190 ° C počas 20 - 25 minút.

    Vanilkový mousse:

    Rozmiešajte smotanu, vodu a LILLY NEUTRAL v planetárnom mixéri pomocou metličky, kým zmes nemá hladkú konzistenciu. Namiesto metódy all-in-one môže byť LILLY najskôr rozmiešané s vodou a potom zapracovať jemne nesladenú smotanu (ručne lopatkou). Jemne premiešajte JOYPASTE VANILLA MADAGASCAR / BOURBON

    Pozri sekciu Cukrársky svet - Stužovače šľahačky a ochucovacie pasty.

    Balenie: 1kg

    (vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)