extra jemná pravá biela čokoláda

extra jemná pravá biela čokoláda s vysokým podielom kakaových bôbov z oblasti NOUVELLE GUINEE
Používa sa na výrobu tabulkových čokolád, pralinky,duté figúrk, na poťahovanie cukrárskych výrobkov, ganage a zdobenie.
Pred spracovaním sa surovina temperuje.Neriedi sa tukom ale kakaovým maslom!
Zloženie: cukor, plnotučné sušené mlieko, kakaové maslo, emulgátor sójový lecitín, prírodný extrakt  z vanilky
1.Energetická hodnota na 100g: 561kcal/2341kj
2.Bielkoviny: (N*6.25) __________   7,9g, 3.Sacharidy_________54g, z toho cukor________54g, 4.Tuky_____34,8g, z toho nasýtené_____21,4g, mono-nenasýtené______11,9g, poly-nenasýtené______1,5g, cholesterol______21mg, 5. Vláknina_____0g, 6. Soľ_____0,42g





 

(vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)